Uutiset, tiedotteet


Kesätyöhakumme on avattu

(Julkaistu 6.2.2018)

Olemme avanneet kesätyöpaikkojen hakumme, käy kurkkaamassa hakuilmoituksemme rekrytointi-sivuiltamme.Uusi osoitteemme

(Julkaistu 13.9.2017)

Toimistomme on muuttanut uuteen moderniin toimitilaan yhteistyökumppanin kanssa osoitteeseen Sammonkatu 64, Tampere.  Uuden postiosoitteemme löydätte Yhteystiedot-sivultamme. Puhelinnumeromme ja sähköpostiosoitteemme pysyvät ennallaan. Tervetuloa moikkaamaan.


Uusi yritysilmeemme

(Julkaistu 12.4.2017)

Encore Oy (www.encore.fi) otti ja uudisti yrityksemme ilmettä. Kävimme yhdessä läpi yritysilmeemme ja yhdessä päivitimme sen miellyttävän raikkaaksi. Saimme käyttöömme uudet esitteemme, ulkoasultaan hieman päivitetyt nettisivut ja käyntikortit joita kehtaa esitellä. Kiitos Encorelle hyvästä yhteistyöstä.


Välivuokraus ja sosiaalinen asuttaminen

(Julkaistu 24.3.2017)

Uutena palveluna tuotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme asuntojen välivuokrauspalvelua sekä sosiaalisen asuttamisen palvelua. Tarkoituksena on yhdistää vuokrattavien asuntojen omistajat ja asunnon tarpeessa olevat tuetun asumispalvelun asiakkaamme. Lisää voit lukea Palvelumme-sivulta.


Ahokodit on muuttanut

(Julkaistu 12.1.2017)

Ahokodit Oy:n toimisto on muuttanut vuoden vaihteessa osoitteeseen Uudenkylänkatu 12, Tampere. Muut yhteystietomme pysyvät ennallaan.


Vastaanottokeskus sulkeutuu

(Julkaistu 13.12.2016)

Kangasalan Herttualassa sijaitseva alaikäisten vastaanottokeskus sulkee ovensa vuoden loppuun mennessä.

Turvapaikanhakijoiden määrän laskiessa on Migri sopeuttanut majoituskapasiteettiaan sulkemalla lukuisia yksiköitä pitkin vuotta. Nyt on tytäryhtiömme aika sulkea ovensa lopullisesti. Nuorten muutto uusiin perheryhmäkoteihin eri paikkakunnille on alkanut ja ovet sulkeutuvat tällä viikolla jonka jälkeen alkaa kiinteistön siivous- ja tyhjennystyöt.

Valitettavasti emme saaneet jatkaa toimintaamme perheryhmäkotina jolloin nuoret olisivat voineet jatkaa asumistaan yksikössämme aikuistumiseensa saakka.

Kiitän kaikkia yhteistyökumppaneitamme, kouluja, vapaaehtoisia, kuntalaisia ja naapureita sekä kaikkia muita kanssamme työskennelleitä tahoja kuluneesta vuodesta sekä erittäin hyvästä yhteistyöstä ja toivotan sekä teille, että entisille asukkaillemme 

- Rauhallista Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta -


Ahokodit Oy

Tuomo Ahonen

toimitusjohtaja


Uusi palvelujohtaja

(Julkaistu 1.8.2016)

Uutena Ahokodit Oy:n palvelujohtajana 1.8.2016 aloitti tehtävässään terveystieteiden kandidaatti Heidi Kytölä.


Ahokotien avohoitopalvelut aloitti toimintansa. (Julkaistu 4.9.2015)

Ahokotien avohoitopalvelut aloittavat toimintansa nyt syyskuun alussa. Menestyksemme Tampereen kaupungin järjestämässä erityisryhmien (mielenterveyskuntoutujat) avohoitokilpailutuksessa on nyt muuttumassa suunnitelmasta toiminnaksi ja startannut toden teolla syksyn lähestyessä. Tarjoamme sopimuksen mukaisesti mt-kuntoutujien palveluita niin Tampereella kuin myös Orivedellä. Olemme rakentamassa laadukasta ja myös uudenaikaista hoivakonseptia tukemaan asiakkaitamme heidän arjessaan. Lähtökohtanamme on asiakaslähtöisyys, luotettavuus, korkea laatu sekä hyvä saatavuus. Rekrytoimme palvelukseemme mielenterveys ja kriisityön ammattilaisia rakentamaan uutta hoivatiimiämme. Lisätietoa rekrytoinnista voitte katsoa rekrytointi-sivultamme. 

Tampereella 4.9.2015

Tuomo Ahonen

toimitusjohtaja